Sushi bowl med røget laks

Alt det gode fra sushi på en ny, nem måde. Anret de lækre sushi-ingredienser smukt i skåle og slip for at rulle!

  30-60min       Mild       Middel     Personer
Grøntsager og andet fyld kan varieres efter smag og behag. Laks kan fx. erstattes af sprødstegt kylling paneret i pankorasp eller tempurarejer.
Ingredienser
250g Blue Dragon Sushiris
1/4dl Blue Dragon Risvineddike
1/4 dl sukker
1/2stk. agurk uden kerner, i skiver
1stk. gulerod, i tynde stave
2stk. forårsløg, i tynde skrå skiver
100g røget laks, i skiver
1stk. avocado, i skiver
ristede sesamfrø
fintsnittet purløg
1-2stk. Blue Dragon Sushi Nori tang, i strimler
Blue Dragon Sushi ingefær
2/3dl ekstra jomfru olivenolie
2tsk. limesaft
2tsk. japansk sojasauce
1tsk. Blue Dragon Wasabi paste
Fremgangsmåde

1. Tilbered sushiris efter anvisningerne på pakken. Opvarm forsigtigt risvineddike og sukker i en gryde under omrøring indtil sukkeret er opløst - må ikke koge. Hæld blandingen over de kogte sushiris og vend risene rundt med spisepinde, så de bliver luftige. Lad risene køle af.

2. Anret i 2 skåle med sushiris i bunden, grøntsager og fisk ovenpå. Pynt med ristede sesamfrø, strimler af nori tang, hakket purløg og evt. lidt sushi ingefær. Hæld dressingen over og servér straks.

Du kan måske også lide