Wok med kylling og teriyaki

En let og lækker hverdagsret for hele familien.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Grøntsagerne kan varieres efter sæson og hvad køleskabet byder på.
Ingredienser
200g ris
1 forårsløg
1 rødløg
200g sukkerærter
200g rød peberfrugt
200g squash
500 g kyllingefilet
1 pose Blue Dragon Teriyaki woksauce
olie til stegning
sesamfrø
frisk koriander
Fremgangsmåde

1. Kog ris efter anvisningen på pakken.

2. Skær kyllingefilet i strimler og krydr med lidt salt og peber.

3. Skær grøntsagerne i ensartede strimler.

4. Opvarm lidt olie i en wok eller stor stegepande ved høj varme. Brun kyllingestrimlerne. Tilsæt grøntsagerne og steg i ca. 5 minutter og vend jævnligt kød og grønt.

5. Skru ned for varmen og tilsæt woksaucen og lad retten simre i få minutter.

6. Server med nykogte ris og pynt med sesamfrø og frisk koriander.

Du kan måske også lide