Om Blue Dragon

Vi har et dybt passioneret forhold til orientalsk mad, så hvis du er interesseret i at lave en autentisk orientalsk ret, er du kommet til det rette sted. Vi har masser af spændende opskriftsideer, som vi ved du bare vil elske. Vi kan hjælpe dig med at tilberede alt fra en simpel og dog lækker wokret til de mere eventyrlystne retter såsom Maki Sushi. Vi fortæller dig alt om de ingredienser, du vil få brug for i din asiatiske madlavning.

Blue Dragon er opkaldt efter det kinesiske symbol for held og lykke. Vores virksomhed blev skabt for over 30 år siden, da vores glorværdige grundlægger så, at der næsten ikke var nogen varer tilgængelig i butikkerne, som kunne hjælpe de britiske forbrugere med at kreere autentiske kinesiske retter derhjemme. Da han startede, bestod sortimentet af meget beskedne fem produkter: sojasauce, chilisauce, bønnespirer, bambusskud og vandkastanjer. Få år senere blev disse fulgt af tørrede ægnudler, expressnudler og en serie af woksaucer. Siden da er Blue Dragon kommet til at spænde over hele det asiatiske område. Vi tilbyder nu autentiske ingredienser til folk over hele verden for at hjælpe dem med at kreere lækre retter fra Thailand, Japan og Vietnam og desuden et markant udvidet sortiment af kinesiske produkter.

Vi er altid interesseret i at høre fra dig. Vi vil meget gerne vide, hvilke der er dine yndlingsopskrifter, og efter du har prøvet dem, hvilke der blev mest vellykkede. Så hvis du har tid, er du velkommen til at tage kontakt via kontaktformularen.

Velbekomme!