Teriyaki-wok med laks

En hurtig og lækker wokret med den karakteristiske teriyaki-smag.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Grøntsagerne kan varieres efter sæson og smag, og laks kan erstattes af kylling.
Ingredienser
300g laksefilet
200g minimajs
1 gulerod
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
½ rødløg
50g sukkerærter
400g ris
3spsk. olie til stegning
pose Blue Dragon Teriyaki woksauce
koriander
sesamfrø
lime
Fremgangsmåde

1. Tilbered ris efter anvisningerne på pakken.

2. Skær laksefileterne i tern.

3. Halver minimajsene og skær gulerod, peberfrugt og rødløg i strimler. Sæt grøntsagerne til side samme med sukkerærterne.

4. Opvarm olie i en wok eller stegepande på høj varme og steg lakseternene i ca. 1 minut på hver side. Tag laksen af panden og stil til side.

5. Steg alle grøntsagerne i et par minutter.

6. Skru ned for varmen og læg laksen tilbage i panden. Tilsæt teriyaki woksauce og rør forsigtigt i 1-2 minutter.

7. Server wokretten med nykogte ris, frisk koriander, sesamfrø og limebåde.

Du kan måske også lide