Sushi bowl med laks

Prøv at bruge de klassiske sushi-ingredienser til en lækker og mættende bowl.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Grøntsagerne kan varieres efter smag, og laksen kan evt. steges let, hvis det foretrækkes.
Ingredienser
200g Blue Dragon Sushiris
4 spsk. sojasauce
2spsk. sesamfrø
2spsk. Blue Dragon Sesamolie
400g laksefilet
4ark Blue Dragon Sushi Nori tang
2 mango
2 avocado
2 forårsløg
4spsk. Blue Dragon Sushi ingefær
frisk koriander
Fremgangsmåde

1. Skær sushi nori i små firkanter. Skær mango i tern og avocado i skiver. Skær forårsløg i tynde skiver.

2. Bland sojasauce, sesamolie og sesamfrø. Skær laks i tern og vend dem i blandingen.

3. Anret i 4 skåle med sushiris i bunden og marineret laks, avocado, mango, forårsløg, nori og sushi ingefær ovenpå. Pynt med lidt frisk koriander og evt. lidt mere sesamfrø.

Du kan måske også lide