poké bowl med tofu

Prøv sushi på en anden måde - prøv poké bowls med inspiration fra Hawaii og det japanske køkken.

  30-60min       Middel       Middel     Personer
Grøntsagerne kan varieres efter smag og sæson.
Ingredienser
4dl Blue Dragon Sushiris tilberedte
175g tofu, i tern
2spsk. rapsolie
2spsk. sesamfrø
1nip flagesalt
100g østershatte (evt. anden type svampe)
olie til fritering
2dl edamamebønner, kogte
1bakke solsikke- eller ærteskud
1stykke rødkål, i tynde strimler
1spsk. limesaft
1spsk. flydende honning
1pose babyspinat (ca. 50-70 g)
4spsk. Blue Dragon Sushi ingefær
1ark Blue Dragon Sushi Nori tang
4spsk. mayonnaise
2tsk. Blue Dragon Wasabi paste
2tsk. misopasta
Fremgangsmåde

1. Tilbered sushiris jf. anvisningerne på pakken eller opskriften her på hjemmesiden.

2. Skær tofu i tern og lad det dryppe af. Varm rapsolie i en pande, tilsæt sesamfrø og salt og steg tofu i nogle minutter, mens de vendes jævnligt. Læg tofu til side.

3. Riv svampene i stykker og friter dem sprøde i olie i en gryde. Lad stykkerne dryppe af på køkkenrulle.

4. Skær rødkål i strimler og lad det marinere i limesaft og honning i ca. 30 minutter og hæld derpå marinaden fra.

5. Bland mayonnaise, wasabi og misopasta til en dressing.

6. Anret i 4 skåle med sushiris i bunden og de øvrige ingredienser flot præsenteret ovenpå. Pynt med nori tang i strimler eller smuldret samt wasabimayo.

Du kan måske også lide