Grøntsagerne kan varieres efter smag og sæson.
4dl | Blue Dragon Sushiris | tilberedte |
175g | tofu, i tern | |
2spsk. | rapsolie | |
2spsk. | sesamfrø | |
1nip | flagesalt | |
100g | østershatte (evt. anden type svampe) | |
olie til fritering | ||
2dl | edamamebønner, kogte | |
1bakke | solsikke- eller ærteskud | |
1stykke | rødkål, i tynde strimler | |
1spsk. | limesaft | |
1spsk. | flydende honning | |
1pose | babyspinat (ca. 50-70 g) | |
4spsk. | Blue Dragon Sushi ingefær | |
1ark | Blue Dragon Sushi Nori tang | |
4spsk. | mayonnaise | |
2tsk. | Blue Dragon Wasabi paste | |
2tsk. | misopasta |
1. Tilbered sushiris jf. anvisningerne på pakken eller opskriften her på hjemmesiden.
2. Skær tofu i tern og lad det dryppe af. Varm rapsolie i en pande, tilsæt sesamfrø og salt og steg tofu i nogle minutter, mens de vendes jævnligt. Læg tofu til side.
3. Riv svampene i stykker og friter dem sprøde i olie i en gryde. Lad stykkerne dryppe af på køkkenrulle.
4. Skær rødkål i strimler og lad det marinere i limesaft og honning i ca. 30 minutter og hæld derpå marinaden fra.
5. Bland mayonnaise, wasabi og misopasta til en dressing.
6. Anret i 4 skåle med sushiris i bunden og de øvrige ingredienser flot præsenteret ovenpå. Pynt med nori tang i strimler eller smuldret samt wasabimayo.