Nori Maki

Klassisk sushi

  +60min       Mild       Avanceret     Personer
Ingredienser
Blue Dragon Sushiris i kogepose
Blue Dragon Sushi Nori tang
Blue Dragon Wasabi paste
Valgfrit fyld skåret i stave/strimler (fx rå eller røget laks, agurk, avocado, omelet)
Japansk sojasauce
Blue Dragon Sushi ingefær
Fremgangsmåde

1. Læg et ark nori med den blanke side nedad på en bambusmåtte. Spred et lag afkølede sushiris á ca. 1 cm tykkelse på 3/4 af arket.

2. Læg fyldet på og evt. wasabi paste efter smag.

3. Fugt den øverste kant af noriarket med en smule vand. Rul fast men forsigtigt ved hjælp af bambusmåtten.

4. Skær rullen i skiver med en skarp kniv, der har været dyppet i vand.

5. Server med sojasauce og wasabi paste til at dyppe i og sushi ingefær til at rense smagsløgene.

Du kan måske også lide