Nori Maki med laks og agurk

Klassisk sushirulle med fyld, som kan varieres efter smag og anledning.

  30-60min       Mild       Avanceret     Personer
Brug f.eks. røget laks istedet for fersk rå laks.
Fremgangsmåde

1. Kog sushiris jf. anvisningerne på pakken og bland dem med sushi su (risvineddike og sukker).

2. Læg tangarket med den blanke side nedad mod bambusmåtten. Bred ris ud på tangen i et ca. ½ cm tykt lag og lad et lille stykke i kanten af tangarket, som vender væk fra dig, være fri for ris.

3. Læg fyldet i en stribe på risene og dup lidt wasabi på. Fugt kanten af tangarket med en smule vand og rul sammen. Skær rullen i ca. 12-14 stykker. Brug en skarp kniv dyppet i vand for at få flotte stykker.

4. Server med sojasauce, wasabi paste og sushi ingefær.

Du kan måske også lide