Agurk kan evt. skiftes ud med andet grønt f.eks. avocado.
Blue Dragon kogte sushiris (svarende til ca. 65 g rå ris) | ||
1ark | Blue Dragon Sushi Nori tang | |
Blue Dragon Wasabi paste | ||
1/4 | agurk, skåret i stave | |
½tsk. | ristede sesamfrø |
1. Kog sushiris jf. anvisningerne på pakken og bland dem med sushi su (risvineddike og sukker).
2. Læg tangarket med den blanke side nedad mod bambusmåtten. Bred ris ud på tangen i et ca. ½ cm tykt lag og lad et lille stykke i kanten af tangarket, som vender væk fra dig, være fri for ris.
3. Dup risene med en smule wasabi paste og læg agurkestavene i en stribe på tværs. Drys med sesamfrø og rul sammen. Luk rullen ved at fugte toppen af tangarket med få dråber vand.
4. Skær rullen i 6-8 stykker med en skarp kniv - dyp evt. kniven i vand jævnligt for at få flotte stykker.
5. Server drysset med sesamfrø og sammen med sojasauce, wasabi paste og sushi ingefær.