Kylling med soja og wasabi

Nem ret med kylling og skønne japanske smage

  +60min       Mild       Middel     Personer
Ingredienser
800g kylling, fx kyllinglår
2spsk. rapsolie
2spsk. Blue Dragon Risvineddike
1-3tsk. Blue Dragon Wasabi paste
4spsk. japansk sojasauce
2stk. skalotteløg, skåret i tynde skiver
bredbladet persille eller koriander til pynt
løse ris
Fremgangsmåde

1. Bland olie, risvineddike, wasabi, sojasauce og løg i en stor skål. Læg kyllingestykkerne i og lad det marinere i ca. 1 time i køleskabet.

2. Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad, hæld marinaden over og drys med salt. Sæt fadet i en 150°C varm ovn i ca. 50 minutter. Sæt varmen op til 225°C og steg yderligere 5-10 minutter til kyllingen har fået en fin farve. Tjek at kyllingestykkerne er gennemstegt.

3. Drys med hakkede krydderuter og server med ris.

Du kan måske også lide

Click to access the login or register cheese