800g | kylling, fx kyllinglår | |
2spsk. | rapsolie | |
2spsk. | Blue Dragon Risvineddike | |
1-3tsk. | Blue Dragon Wasabi paste | |
4spsk. | japansk sojasauce | |
2stk. | skalotteløg, skåret i tynde skiver | |
bredbladet persille eller koriander til pynt | ||
løse ris |
1. Bland olie, risvineddike, wasabi, sojasauce og løg i en stor skål. Læg kyllingestykkerne i og lad det marinere i ca. 1 time i køleskabet.
2. Læg kyllingestykkerne i et ovnfast fad, hæld marinaden over og drys med salt. Sæt fadet i en 150°C varm ovn i ca. 50 minutter. Sæt varmen op til 225°C og steg yderligere 5-10 minutter til kyllingen har fået en fin farve. Tjek at kyllingestykkerne er gennemstegt.
3. Drys med hakkede krydderuter og server med ris.