Brug evt. kølediskens færdigrørte fiskefars med laks.
600g | laksefars | |
1 | æg | |
1-2spsk. | Blue Dragon Rich Hoisin Sauce | |
1tube | Blue Dragon Wasabi paste | |
1ark | Blue Dragon Sushi Nori tang | |
1spsk. | miso pasta | |
6spsk. | mayonnaise | |
blandede salater | ||
4stk. | burgerboller | |
1stk. | lime, i både |
1. Rør laksefars, æg, hoisinsauce og ca. 3/4 tube wasabi sammen - brug evt. mindre wasabi hvis smagen skal være mindre stærk og smag til med salt og peber.
2. Form 4 burgere, pensl med madolie og lad dem hvile i køleskabet ca. ½-1 time.
3. Bland mayonnaise og miso og smag til med wasabi og stil i køleskabet.
4. Grill/steg lakseburgerne på middelvarme og rist brødet.
5. Skær nori tang i strimler og drys dem på de grillede burgere. Anret burgerne med mayonnaise og salater og servér straks med frisk lime.