Japanese Salmon & Wasabi Burger

Lakseburger med japanske smage - et lækkert alternativ til de sædvanlige fiskefrikadeller.

  30-60min       Middel       Let     Personer
Brug evt. kølediskens færdigrørte fiskefars med laks.
Ingredienser
600g laksefars
1 æg
1-2spsk. Blue Dragon Rich Hoisin Sauce
1tube Blue Dragon Wasabi paste
1ark Blue Dragon Sushi Nori tang
1spsk. miso pasta
6spsk. mayonnaise
blandede salater
4stk. burgerboller
1stk. lime, i både
Fremgangsmåde

1. Rør laksefars, æg, hoisinsauce og ca. 3/4 tube wasabi sammen - brug evt. mindre wasabi hvis smagen skal være mindre stærk og smag til med salt og peber.

2. Form 4 burgere, pensl med madolie og lad dem hvile i køleskabet ca. ½-1 time.

3. Bland mayonnaise og miso og smag til med wasabi og stil i køleskabet.

4. Grill/steg lakseburgerne på middelvarme og rist brødet.

5. Skær nori tang i strimler og drys dem på de grillede burgere. Anret burgerne med mayonnaise og salater og servér straks med frisk lime.

Du kan måske også lide