wok med oksekød og grønt

Aromatisk og fyldig wokret med Oyster & Spring Onion woksauce.

  0-15min       Mild       Let     Personer
Kød og grønt kan varieres efter smag og sæson.
Ingredienser
30ml jordnøddelolie
250g mørt oksekød, i tynde skiver
1stk. løg, i tynde skiver
1bundt forårsløg, skåret i skrå stykker
200g blandede svampe fx shitake og champignon
100g broccoli, i buketter og blancheret
pose Blue Dragon Oyster & Spring Onion woksauce
2reder Blue Dragon Medium Ægnudler
Fremgangsmåde

1. Tilbered nudlerne jf. anvisningerne på pakken.

2. Opvarm en wok ved høj varme, tilsæt olie og steg kødet i 1-2 miutter.

3. Tilsæt løg og halvdelen af forårsløgene og steg yderligere 2 minutter.

4. Tilsæt svampe og steg yderligere 3-4 minutter indtil det meste af væsken er fordampet. Tilsæt blancheret broccoli og steg yderligere 1-2 minutter.

5. Tilsæt woksauce og lad retten varme igennem inden der serveres med nudler og pyntes med resten af forårsløgene.

Du kan måske også lide