Kød og grønt kan varieres efter smag og sæson.
30ml | jordnøddelolie | |
250g | mørt oksekød, i tynde skiver | |
1stk. | løg, i tynde skiver | |
1bundt | forårsløg, skåret i skrå stykker | |
200g | blandede svampe fx shitake og champignon | |
100g | broccoli, i buketter og blancheret | |
pose | Blue Dragon Oyster & Spring Onion woksauce | |
2reder | Blue Dragon Ægnudler |
1. Tilbered nudlerne jf. anvisningerne på pakken.
2. Opvarm en wok ved høj varme, tilsæt olie og steg kødet i 1-2 miutter.
3. Tilsæt løg og halvdelen af forårsløgene og steg yderligere 2 minutter.
4. Tilsæt svampe og steg yderligere 3-4 minutter indtil det meste af væsken er fordampet. Tilsæt blancheret broccoli og steg yderligere 1-2 minutter.
5. Tilsæt woksauce og lad retten varme igennem inden der serveres med nudler og pyntes med resten af forårsløgene.