Denne salat er en ideel mulighed for at få brugt en rest af kogt kylling.
1stk. | gulerod | |
½stk. | agurk, skrællet | |
3spsk. | limesaft | |
2spsk. | Blue Dragon Fiskesauce | |
1spsk. | Blue Dragon Sesamolie | |
1spsk. | rørsukker | |
1stk. | rød chili, finthakket | |
3stk. | skalotteløg, skåret i fine skiver | |
3stk. | kyllingebryster, kogt og revet i trevler | |
20g | mynteblade, uden stilk | |
20g | korianderblade, grofthakket | |
25g | cashewnødder |
1. Ved brug af en skrællekniv eller juliennejern skæres gulerod og agurk i lange bånd eller tynde strimler.
2. Bland limesaft, fiskesauce, sesamolie, sukker og chili i en skål. Tilsæt skalotteløg og gulerødder og mariner i 10 minutter.
3. Riv kyllingekødet i mundrette trevler, tilsæt mynte, koriander, grøntsager og dressing. Server salaten i små skåle drysset med cashewnødder.