Vietnamesisk salat med kylling

Autentisk vietnamesisk med skønne krydderurter

  15-30min       Mild       Let     Personer
Denne salat er en ideel mulighed for at få brugt en rest af kogt kylling.
Ingredienser
1stk. gulerod
½stk. agurk, skrællet
3spsk. limesaft
2spsk. Blue Dragon Fiskesauce
1spsk. Blue Dragon Sesamolie
1spsk. rørsukker
1stk. rød chili, finthakket
3stk. skalotteløg, skåret i fine skiver
3stk. kyllingebryster, kogt og revet i trevler
20g mynteblade, uden stilk
20g korianderblade, grofthakket
25g cashewnødder
Fremgangsmåde

1. Ved brug af en skrællekniv eller juliennejern skæres gulerod og agurk i lange bånd eller tynde strimler.

2. Bland limesaft, fiskesauce, sesamolie, sukker og chili i en skål. Tilsæt skalotteløg og gulerødder og mariner i 10 minutter.

3. Riv kyllingekødet i mundrette trevler, tilsæt mynte, koriander, grøntsager og dressing. Server salaten i små skåle drysset med cashewnødder.

Du kan måske også lide