Thai Burger

En næsten klassisk burger med et skønt Thai twist af sweet chili

  15-30min       Mild       Middel     Personer
Sweet Chili Dipping sauce kan erstattes med en af de andre Blue Dragon chili saucer fx. Mango Chili eller Chili & Ginger
Ingredienser
500g oksefars
4stk. forårsløg, i tynde skiver
1stk. æggeblomme
1flaske Blue Dragon Sweet chili dipping sauce
2spsk. BBQ sauce (fx Sweet Baby Ray's Original)
flagesalt og sort peber
1stk. stort salatløg, i tynde skiver
1stk. stor tomat, i tern
1bundt Thai basilikum
4stk. burgerboller
Fremgangsmåde

1. Bland kød, forårsløg og 2 spsk. chilisauce, æggeblomme og BBQ sauce til en jævn fars. Tilsæt salt og peber og form 4 burgere.

2. Grill/steg burgerne på middel varme.

3. Anret burgerne med rigeligt chilisauce, salatløg, tomat og basilikum og servér straks.

Du kan måske også lide