Frisk hvidløg og ingefær kan erstattes med Blue Dragon knust hvidløg og knust ingefær på glas.
½spsk. | olie | |
1tynd skive | ingefær, uden skræl og finthakket | |
1fed | hvidløg, uden skræl og i tynde skiver | |
2stk. | kyllingebryster, i tynde skiver | |
2stilke | bladselleri, i tynde skiver | |
75g | sukkerærter | |
½stk. | rød peberfrugt, i tern | |
1pose | Blue Dragon Sweet Chili woksauce |
1. Opvarm olien i en wok ved høj varme, tilsæt ingefær og hvidløg og steg i 30 sekunder.
2. Tilsæt kylling og steg i 3-4 minutter til kødet tager lidt farve.
3. Tilsæt bladselleri og steg i 1 minut. Tilsæt sukkerærter og peberfrugt og steg i 3-4 minutter.
4. Tilsæt woksauce og lad retten varme igennem inden der serveres med ris.