sød chili wok med kylling

Nem wokret med intens smag fra Sweet Chilli woksauce.

  15-30min       Middel       Let     Personer
Frisk hvidløg og ingefær kan erstattes med Blue Dragon knust hvidløg og knust ingefær på glas.
Ingredienser
½spsk. olie
1tynd skive ingefær, uden skræl og finthakket
1fed hvidløg, uden skræl og i tynde skiver
2stk. kyllingebryster, i tynde skiver
2stilke bladselleri, i tynde skiver
75g sukkerærter
½stk. rød peberfrugt, i tern
1pose Blue Dragon Sweet Chili woksauce
Fremgangsmåde

1. Opvarm olien i en wok ved høj varme, tilsæt ingefær og hvidløg og steg i 30 sekunder.

2. Tilsæt kylling og steg i 3-4 minutter til kødet tager lidt farve.

3. Tilsæt bladselleri og steg i 1 minut. Tilsæt sukkerærter og peberfrugt og steg i 3-4 minutter.

4. Tilsæt woksauce og lad retten varme igennem inden der serveres med ris.

Du kan måske også lide