sød chili laks

Saftig laks med sød chili giver en dejlig variation til de sædvanlige lakseretter.

  30-60min       Middel       Let     Personer
Ingredienser
4stk. laksefileter uden skind (á ca. 100 g)
1dl Blue Dragon Sweet chili dipping sauce
2stk. peberfrugter, i strimler
2stk. gulerødder, i strimler
50g rødløg, i tynde skiver
4-6dl blandet grøn salat
4ark Blue Dragon Sushi Nori tang
Fremgangsmåde

1. Mariner laksefileterne i chilisauce i ca. 20 minutter på køl.

2. Steg fisken på en pande i ca. 4-5 minutter på begge sider. Hvert stykke laks pakkes ind i et stykke nori tang og skæres i mindre stykker.

3. Steg peberfrugt, gulerødder og rødløg på panden i få minutter.

4. Anret salat, stegte grøntsager og laks og server med ekstra chilisauce.

Du kan måske også lide