Tilberedning af ris 1. Afmål 80 g ris pr. person. 2. Skyl nogle få gange, hæld ris i en gryde og dæk med vand, så det når 1½ cm over risen. 3. Bring i kog over høj varme. 4. Skru ned for varmen og lad simre i 10-12 minutter. 5. Tag gryden af varmen og lad risen trække i 5 minutter inden servering.
4stk. | kyllingebryster, i strimler | |
1stk. | rød peber, i strimler | |
4stk. | forårsløg, i store stykker | |
olie til stegning | ||
1glas | Blue Dragon Satay cooking sauce |
1. Varm lidt olie op i en wok eller pande og brun kyllingestrimlerne i ca. 5 minutter ved høj varme.
2. Tilsæt grøntsagerne og lynsteg i 2-3 minutter.
3. Tilsæt saucen og lad retten simre i ca. 10 minutter eller indtil kødet er mørt.
4. Server med ris eller nudler og pynt evt. med ristede peanuts.