Satay Wok

En nem favorit for hele familien.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Tilberedning af ris
1.	Afmål 80 g ris pr. person.
2.	Skyl nogle få gange, hæld ris i en gryde og dæk med vand, så det når 1½ cm over risen.
3.	Bring i kog over høj varme.
4.	Skru ned for varmen og lad simre i 10-12 minutter.
5.	Tag gryden af varmen og lad risen trække i 5 minutter inden servering.
Ingredienser
4stk. kyllingebryster, i strimler
1stk. rød peber, i strimler
4stk. forårsløg, i store stykker
olie til stegning
1glas Blue Dragon Satay cooking sauce
Fremgangsmåde

1. Varm lidt olie op i en wok eller pande og brun kyllingestrimlerne i ca. 5 minutter ved høj varme.

2. Tilsæt grøntsagerne og lynsteg i 2-3 minutter.

3. Tilsæt saucen og lad retten simre i ca. 10 minutter eller indtil kødet er mørt.

4. Server med ris eller nudler og pynt evt. med ristede peanuts.

Du kan måske også lide