Salat med grillet oksekød

Mættende salat med et lækkert asiatisk twist.

  15-30min       Middel       Let     Personer
Brug evt. en rest kød fra dagen før til denne salat.
Ingredienser
5spsk. Blue Dragon Sweet chili dipping sauce
5spsk. limesaft
5spsk. Blue Dragon Fiskesauce
5spsk. flydende honning
200g oksefilet, grillet og skåret i mundrette stykker
4stk. skalotteløg, finthakket
2stilke citrongræs, banket og skåret i tynde skiver
120g tomater, skåret i både
120g agurk, halveret på langs uden kerner og skåret i skiver
1håndfuld mynteblade
1stk. rød chili, finthakket
Fremgangsmåde

1. Bland chilisauce, limesaft, fiskesauce og honning til en dressing.

2. Anret kød og grøntsager på et fad eller i en skål og hæld dressingen over. Pynt med mynteblade og chili inden servering.

Du kan måske også lide