Crispy rejer kan også serveres i en skøn salat.
200g | vanamei rejer uden halevifte | |
1 | æggehvide | |
Blue Dragon Panko mix | ||
olie til stegning | ||
1 | revet gulerod | |
50g | bønnespirer | |
5cm | agurk, skåret i tynde strimler | |
1spsk. | Blue Dragon Fiskesauce | |
1spsk. | Blue Dragon Risvineddike | |
2spsk. | sukker | |
8stk. | Blue Dragon Rispandekager | |
1håndfuld | frisk mynte |
1. Vend rejerne i sammenpisket æggehvide og dernæst i panko rasp.
2. Dybsteg rejerne i olie til de er sprøde og gyldne og læg dem på et stykke køkkenrulle.
3. Vend grøntsagerne i fiskesauce, eddike, sukker og hakket mynte.
4. Dyp et stykke rispapir ad gangen i varmt vand i få sekunder, indtil det er blødt. Læg rispapiret på en plan flade, evt. på et viskestykke. Placer fyldet midtpå og fold derpå den side, der er tættest på dig over først. Træk derefter siderne sammen som en kuvert og rul derefter pakken væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet. Rullen bør være lidt gennemsigtig i udseende.
5. Servér med dipping saucer f.eks. sweet chili eller chili & ginger.