rispapirruller med sprøde grøntsager og crispy rejer

Lækre friske ruller med grøntsager, som kan varieres efter smag og behag.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Crispy rejer kan også serveres i en skøn salat.
Ingredienser
200g vanamei rejer uden halevifte
1 æggehvide
Blue Dragon Panko mix
olie til stegning
1 revet gulerod
50g bønnespirer
5cm agurk, skåret i tynde strimler
1spsk. Blue Dragon Fiskesauce
1spsk. Blue Dragon Risvineddike
2spsk. sukker
8stk. Blue Dragon Rispandekager
1håndfuld frisk mynte
Fremgangsmåde

1. Vend rejerne i sammenpisket æggehvide og dernæst i panko rasp.

2. Dybsteg rejerne i olie til de er sprøde og gyldne og læg dem på et stykke køkkenrulle.

3. Vend grøntsagerne i fiskesauce, eddike, sukker og hakket mynte.

4. Dyp et stykke rispapir ad gangen i varmt vand i få sekunder, indtil det er blødt. Læg rispapiret på en plan flade, evt. på et viskestykke. Placer fyldet midtpå og fold derpå den side, der er tættest på dig over først. Træk derefter siderne sammen som en kuvert og rul derefter pakken væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet. Rullen bør være lidt gennemsigtig i udseende.

5. Servér med dipping saucer f.eks. sweet chili eller chili & ginger.

Du kan måske også lide