rispapirruller med rejer

Lækre friske forårsruller med marinerede rejer og grønt

  30-60min       Mild       Middel     Personer
Rullerne kan fyldes med næsten hvad som helst - også en rest kød eller fisk fra dagen før
Ingredienser
150g rejer, uden skal og afdryppede
1stk. skalotteløg, hakket
½dl forårsløg, i tynde skiver
2dl feldsalat
2stk. avocado, hakket
1dl vandkastanjer, i strimler
1spsk. Blue Dragon Fiskesauce
2spsk. Blue Dragon Sweet chili dipping sauce
1½spsk. limesaft
8stk. Blue Dragon Rispandekager
1½dl Blue Dragon Rich Hoisin Sauce
2spsk. knuste jordnødder
Fremgangsmåde

1. Bland rejer og grøntsager og det det marinere i chilisauce, lime og fiskesauce i ca. 30 minutter i køleskabet. Smag til med salt, peber og sukker.

2. Dyp et stykke rispapir ad gangen i varmt vand i få sekunder, indtil det er blødt. Læg rispapiret på en plan flade, evt. på et viskestykke. Placer fyldet midtpå og fold derpå den side, der er tættest på dig over først. Træk derefter siderne sammen som en kuvert og rul derefter pakken væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet. Rullen bør være lidt gennemsigtig i udseende. Fortsæt med de øvrige stykker rispapir.

3. Server rullerne med hoisinsauce og drys med knuste jordnødder.

Du kan måske også lide