Rispapirruller med kylling og svampe

Friske ruller med saftig kylling og svampe.

  30-60min       Middel       Middel     Personer
Shiitake svampe kan erstattes af andre typer svampe. Steg evt. kyllingefileterne i en smule Blue Dragon rød karrypasta for at få lidt mere spicy smag.
Ingredienser
200 g kyllingefilet
1spsk. kokosolie
6stk. shiitake svampe, i tern
1stk. skalotteløg, hakket
6stk. cherrytomater, i tern
1dl salatblade, fint strimlet
1dl bønnespirer
2spsk. frisk koriander
1-3tsk. rød chili, finthakket
3spsk. Blue Dragon Sweet chili dipping sauce
1tsk. Blue Dragon Fiskesauce
1spsk. limesaft
8stk. Blue Dragon Rispandekager
Blue Dragon Rich Hoisin Sauce
hakkede peanuts
Fremgangsmåde

1. Steg kyllingefilet i olie til de er gennemstegt og læg dem til side for at køle af.

2. Steg svampene i samme olie i få minutter.

3. Skær kyllingefilet i tern og bland dem med svampe, løg, tomat, bønnespirer og koriander. Hæld chilisauce, fiskesauce og limesaft over, bland sammen og smag evt. til med lidt peber og et nip sukker.

4. Dyp et stykke rispapir ad gangen i varmt vand i få sekunder, indtil det er blødt. Læg rispapiret på en plan flade, evt. på et viskestykke. Placer fyldet midtpå og fold derpå den side, der er tættest på dig over først. Træk derefter siderne sammen som en kuvert og rul derefter pakken væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet. Rullen bør være lidt gennemsigtig i udseende.

5. Servér med hoisinsauce med peanuts som dip.

Du kan måske også lide