poké bowl med marineret kylling

Smukt for øjnene og et lækkert altenativ til en traditionel salat.

  30-60min       Mild       Middel     Personer
Grøntsagerne kan varieres efter smag og sæson.
Ingredienser
4dl Blue Dragon Sushiris tilberedte
200g kyllingelårfilet (evt. kyllingebryst)
1dl japansk sojasauce
½tsk. Blue Dragon Sesamolie
1tsk. limesaft
2spsk. sesamfrø
1stk. lille frisk mango, i tern
1pakke rucola (ca. 50-70 g)
2dl edamamebønner, kogte
1stk. peberfrugt, i strimler
4-8 stilke bredbladet persille eller koriander
4spsk. Blue Dragon Sushi ingefær
1ark Blue Dragon Sushi Nori tang
4 spsk. Blue Dragon Rich Hoisin Sauce
Fremgangsmåde

1. Tilbered sushiris jf. anvisningerne på pakken eller opskriften her på hjemmesiden.

2. Bland marinaden af sojasauce, sesamolie, limesaft og sesamfrø og læg kylling heri. Lad det marinere i 30 minutter og steg derpå kyllingen i ovnen ved 175 grader i ca. 15 minutter eller til gennemstegt. Skær kyllingen i tynde skiver.

3. Skræl mangooen, fjern kernen og skær frugten i tern. Skyl rucola og krydderurter og lad det tørre. Skær peberfrugten i strimler.

4. Anret i 4 skåle med sushiris i bunden og de øvrige ingredienser flot præsenteret ovenpå. Pynt med nori tang i strimler eller smuldret samt hoisinsauce.

Du kan måske også lide