poké bowl med grillet laks

Prøv en mættende salat med inspiration fra Hawaii og det japanske køkken.

  30-60min       Middel       Middel     Personer
Grøntsagerne kan varieres efter smag og sæson.
Ingredienser
4dl Blue Dragon Sushiris tilberedte
200g laksefilet
1dl japansk sojasauce
½tsk. Blue Dragon Sesamolie
1tsk. limesaft
2spsk. sesamfrø
10cm squash, i tynde skiver
1spsk. limesaft
1spsk. flydende honning
2stk. små gulerødder, groftrevet eller i tynde strimler
2dl forårsløg, i tynde skiver
8stk. små champignon, i tynde skiver
4-8stilke frisk koriander eller bredbladet persille
4spsk. Blue Dragon Sushi ingefær
1ark Blue Dragon Sushi Nori tang
4spsk. mayonnaise
2tsk. misopasta
1tsk. sriracha chilisauce
Fremgangsmåde

1. Tilbered sushiris jf. anvisningerne på pakken eller opskriften her på hjemmesiden.

2. Bland marinaden af sojasauce, sesamolie, 1 tsk. limesaft og sesamfrø og skær laksen i 4 stykker, som lægges heri og marinerer i 30 minutter på køl. Laksen steges derpå i ovnen ved 200 grader i ca. 5-10 minutter indtil den er tilpas gennemstegt.

3. Skær squash i tynde skiver og lad dem marinere i 1 spsk. limesaft og honning i 10 minutter og hæld derpå marinaden fra. Riv gulerødder og skær champignon i tynde skiver.

4. Bland mayonnaise, misopasta og chilisauce til en spicy mayo.

5. Anret i 4 skåle med sushiris i bunden og de øvrige ingredienser flot præsenteret ovenpå. Pynt med nori tang i strimler eller smuldret samt spicy mayo.

Du kan måske også lide