Hvis du har travlt og vil springe skylleprocessen over så prøv Blue Dragon sushiris i praktiske kogeposer.
500g | Blue Dragon Sushiris | |
3/4dl | Blue Dragon Risvineddike | |
3/4dl | sukker | |
7dl | koldt vand |
1. Opvarm forsigtigt risvineddike og sukker i en gryde under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Sushi Su blandingen må ikke koge.
2. Hæld risene i en rummelig skål og skyl dem flere gange med koldt vand, indtil vandet er klart. Læg derpå risene i blød i koldt vand i 45 minutter.
3. Hæld derefter risene i en sigte og lad dem hvile i 15 minutter. Derefter hældes risene i en gryde eller riskoger med 7 dl koldt vand. Lad det koge op under låg og lad risene koge ved lav varme i 10 minutter. Tag risene af varmen og lad dem hvile i 10 minutter.
4. Hæld risene i en skål (ikke af metal) og rør rundt med spisepinde. Vend Sushi Su blandingen i risene og bland grundigt.
5. Læg et fugtigt klæde over skålen og lad risene køle til stuetemperatur.