Perfekte sushiris

Sådan tilbereder du de perfekte sushiris.

  +60min       Ikke krydret       Middel     Personer
Hvis du har travlt og vil springe skylleprocessen over så prøv Blue Dragon sushiris i praktiske kogeposer.
Ingredienser
500g Blue Dragon Sushiris
3/4dl Blue Dragon Risvineddike
3/4dl sukker
7dl koldt vand
Fremgangsmåde

1. Opvarm forsigtigt risvineddike og sukker i en gryde under omrøring, indtil sukkeret er opløst. Sushi Su blandingen må ikke koge.

2. Hæld risene i en rummelig skål og skyl dem flere gange med koldt vand, indtil vandet er klart. Læg derpå risene i blød i koldt vand i 45 minutter.

3. Hæld derefter risene i en sigte og lad dem hvile i 15 minutter. Derefter hældes risene i en gryde eller riskoger med 7 dl koldt vand. Lad det koge op under låg og lad risene koge ved lav varme i 10 minutter. Tag risene af varmen og lad dem hvile i 10 minutter.

4. Hæld risene i en skål (ikke af metal) og rør rundt med spisepinde. Vend Sushi Su blandingen i risene og bland grundigt.

5. Læg et fugtigt klæde over skålen og lad risene køle til stuetemperatur.

Du kan måske også lide