Oksekød med østerssauce og broccoli

Nem og hurtig wokret med intens smag af østerssauce.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Oyster & Spring Onion woksauce smager også dejligt med fx kylling.
Ingredienser
200g flank steak i tynde strimler
1spsk. majsstivelse
1stort rødløg
3fed hvidløg
1spsk. Blue Dragon Sesamolie
3spsk. olie til stegning
½ broccoli
100g sukkerærter
1pose Blue Dragon Oyster & Spring Onion woksauce
2spsk. Blue Dragon Risvineddike
½dl vand eller oksefond
1stk. frisk chili
Fremgangsmåde

1. Vend oksekødsstrimlerne i majsstivelse krydret med salt og peber. Skær rødløg i strimler og hak hvidløg fint.

2. Opvarm en wok eller dyb pande med olie og sesamolie og steg oksekød, løg og hvidløg indtil det tager lidt farve.

3. Tilsæt woksauce, vand eller fond, broccolibuketter og sukkerærter og lad retten simre i 4-5 minutter. Smag til med riseddike.

4. Server med ris.

Du kan måske også lide