nudelsuppe med kylling

Woksaucerne kan bruges til andet end klassiske stir fry wokretter. Prøv fx denne lækre og fyldige suppe.

  0-15min       Mild       Let     Personer
Woksaucerne kan også bruges til marinering af fx grillspyd.
Ingredienser
1spsk. olie
4stk. forårsløg, i stykker á 2,5 cm
1stk. kyllingebryst, i tynde skiver
2cm frisk ingefær, skrællet og finthakket
½spsk. sojasauce
1fed hvidløg, finthakket
1pose Blue Dragon Oyster & Spring Onion woksauce
450 ml varm hønsebouillon
2reder Blue Dragon Medium Ægnudler
1håndfuld edamamebønner (eller anden grøntsag)
Fremgangsmåde

1. Opvarm olien i en stor gryde og steg forårsløg og kylling i 2-3 minutter indtil kyllingekødet er mørt.

2. Tilsæt ingefær, hvidløg, sojasauce, woksauce og den varme bouillon og bring suppen i kog.

3. Tilsæt ægnudler og kog i 4 minutter. Tilsæt en håndfuld grøntsager og lad dem koge med det sidste minut inden servering.

Du kan måske også lide