Nudelsalat med sød chili

Fyldig salat med dejlige asiatiske smage.

  0-15min       Middel       Let     Personer
Risnudler kan erstattes med andre typer nudler, og grøntsagerne kan varieres efter smag og sæson.
Ingredienser
100g risnudler
75 g sukkerærter
100g stegt eller kogt kylling
2spsk. Blue Dragon Sweet chili dipping sauce
saft af ½ lime
1håndfuld babyspinat
2 forårsløg, i skiver
1rød chili, i tynde skiver (kan udelades)
1håndfuld frisk koriander, hakket
25g ristede cashewnødder
Fremgangsmåde

1. Tilbered nudlerne jf. anvisningerne på pakken. Dræn vandet fra og skyl nudlerne under vandhanen og stil til side.

2. Blancher sukkerærterne i kogende vand ca. 1 minut eller overhæld dem med kogende vand. Skyl med koldt vand efterfølgende. Læg evt. sukkerærterne på køkkenrulle eller et rent viskestykke, så de ikke er for våde.

3. Bland kylling, nudler, sød chilisauce og limesaft i en skål, så det hele er godt dækket af chilisaucen.

4. Anret salaten i en skål eller stor tallerken med babyspinat i bunden og nudler og kylling ovenpå. Top med sukkerærter, forårsløg, chili, frisk koriander og ristede cashewnødder. Server med frisk lime og ekstra chilisauce.

Du kan måske også lide