nori fries

Sprøde pommes frites med nori tang er det perfekte tilbehør til Crispy Chicken Burger eller Japanese Salmon & Wasabi Burger.

  30-60min       Ikke krydret       Middel     Personer
Nori tang kan også strimles og bruges som topping i salater og wokretter.
Ingredienser
600g kartofler, i stave
1ark Blue Dragon Sushi Nori tang
olie til fritering
flagesalt
Fremgangsmåde

1. Skær kartoflerne i stave (ca. 5 x 5 mm) og læg kartoflerne i blød i 10 minutter i varmt vand. Lad kartoflerne dryppe af og dup dem tørre med køkkenrulle.

2. Varm madolie op til ca. 150 grader og fritér kartoflerne til de er møre. Tag dem op af olien og stil dem til side.

3. Lige inden servering friteres kartoflerne anden gang i 175 g varm olie til de er gyldenbrune og sprøde.

4. Drys med salt og strimlet nori tang.

Du kan måske også lide