Laks med teriyaki-grøntsager

Hurtig stir fry med fisk og masser af grønt.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Grøntsagerne kan varieres efter sæson og hvad køleskabet byder på.
Ingredienser
200g laksefilet uden skind
1spsk. majsstivelse
3stk. forårsløg
2fed Blue Dragon hvidløg
1stor gulerod
100g edamamebønner
100g spinat
1pose Blue Dragon Teriyaki woksauce
1spsk. honning
1spsk. sorte sesamfrø
100g Blue Dragon Fuldkornsnudler
Fremgangsmåde

1. Tilbered nudlerne jf. anvisningerne på pakken.

2. Skær laks i 2 x 2 cm tern, krydr med salt og peber og vend derefter i majsstivelse. Steg laksestykkerne i 2 minutter på hver side i olie og tag dem derefter af panden.

3. Hak forårsløg og hvidløg fint. Skær guleroden i tynde skiver. Svits forårsløg, hvidløg og gulerod i lidt olie på panden. Tilsæt skyllet spinat og edamamebønner og steg til spinaten er faldet sammen.

4. Tilsæt woksauce og honning og lad det simre i 4-5 minutter.

5. Anret nudler med teriyaki-grønt og laks og drys med sesamfrø inden servering.

Du kan måske også lide