Laks i Thai karry

En fyldig og varmende ret.

  15-30min       Middel       Let     Personer
Grøn karrypasta kan erstattes med rød karrypasta for en lidt mindre stærk smag.
Ingredienser
500g laks
1-3spsk. Blue Dragon Grøn karrypasta
400ml Blue Dragon Kokosmælk
2dl skalotteløg, hakket
200g kartofler
½stk. rød peberfrugt, i strimler
100g sukkerærter, i grove strimler
50g frisk ananas, i tern
4portioner kogt jasminris
Thai basilikum eller almindelig basilikum
Fremgangsmåde

1. Skræl og del kartoflerne og kog dem i vand tilsat 1 spsk. karrypasta. Tag kartoflerne op lige før de er helt gennemkogte.

2. Skær fisken i tern (ca. 1 x 1 cm) og skær grøntsagerne ud.

3. Steg løg og karrypasta i 2 minutter, tilsæt kokosmælk og lad det koge op. Vend forsigtigt ananas, grøntsager, fisk og kartofler i kokosmælken og lad retten simre i nogle få minutter indtil fisken akkurat er klar. Smag evt. til med lidt peber, fiskesauce/salt, limesaft og sukker.

4. Pynt med basilikum og server med ris.

Du kan måske også lide