Laks i Spicy Kokosmælk

Lækker fisk med Thai grøn karry

  15-30min       Stærk       Let     Personer
Brug evt. light kokosmælk for et mere fedtfattigt resultat.
Ingredienser
225ml. Blue Dragon Kokosmælk
2-3tsk. sukker
2stk. kaffir limeblade (kan evt. udelades)
2stk. laksefileter (ca. 250 g)
1spsk. vegetabilsk olie
1spsk. Blue Dragon Grøn karrypasta
1spsk. Blue Dragon Fiskesauce
Fremgangsmåde

1. Damp laksefileterne indtil de er ca. halvt tilberedt. Sæt dem til side og hold dem varme.

2. Varm olien i en wok eller pande ved middel varme, tilsæt karrypasta og kafir limeblade og lynsteg i ca. 30 sekunder. Pas på ikke at brænde karrypastaen på.

3. Tilsæt kokosmælk, fiskesauce og sukker og lad det simre under omrøring, indtil olien stiger mod overfladen.

4. Læg laksefileterne i saucen og hæld jævnligt sauce henover dem, og lad simre i nogle minutter indtil laksen er tilpas.

5. Server med ris og grønt.

Du kan måske også lide