Brug evt. light kokosmælk for et mere fedtfattigt resultat.
225ml. | Blue Dragon Kokosmælk | |
2-3tsk. | sukker | |
2stk. | kaffir limeblade (kan evt. udelades) | |
2stk. | laksefileter (ca. 250 g) | |
1spsk. | vegetabilsk olie | |
1spsk. | Blue Dragon Grøn karrypasta | |
1spsk. | Blue Dragon Fiskesauce |
1. Damp laksefileterne indtil de er ca. halvt tilberedt. Sæt dem til side og hold dem varme.
2. Varm olien i en wok eller pande ved middel varme, tilsæt karrypasta og kafir limeblade og lynsteg i ca. 30 sekunder. Pas på ikke at brænde karrypastaen på.
3. Tilsæt kokosmælk, fiskesauce og sukker og lad det simre under omrøring, indtil olien stiger mod overfladen.
4. Læg laksefileterne i saucen og hæld jævnligt sauce henover dem, og lad simre i nogle minutter indtil laksen er tilpas.
5. Server med ris og grønt.