Japansk laks

Sojamarineret laks med wokgrøntsager og tang på toppen

  15-30min       Mild       Middel     Personer
Ingredienser
600g laks, skåret i 12 stykker
2spsk. flydende honning
50g farin
4spsk. japansk sojasauce
800g blandede wokgrøntsager (frisk snittet eller frosne)
2spsk. Blue Dragon Risvineddike
2ark Blue Dragon Sushi Nori tang
Fremgangsmåde

1. Bland honning, farin og sojasauce i en skål, læg laksen i og lad marinere i 10 minutter.

2. Steg grøntsagerne på høj varme i nogle minutter og smag til med salt og peber.

3. Steg fisken på en slip-let pande ved middelvarme i 1 minut på hver side (vær forsigtig da sukkeret i marinaden kan få fisken til at brænde på). Tilsæt marinaden, og lad laksen stege i yderligere nogle minutter.

4. Tag laksen af varmen og anret på tallerkner. Hæld risvineddiken i stegepanden, lad det koge op og hæld saucen over laksen. Strø strimlet nori over og server med grøntsagerne.

Du kan måske også lide