Honning & sesam kyllingespyd

Lækre kyllingespyd med inspiration fra det japanske køkken.

  30-60min       Mild       Let     Personer
Ingredienser
10-12stk. bambus grillspyd
500g kylling, skåret i tern
olie til pensling
4spsk. sojasauce
1tsk. Blue Dragon Sesamolie
1tsk. Blue Dragon Riseddike
2spsk. honning
1 citron
sort peber
sesamfrø til pynt
forårsløg til pynt
Blue Dragon Sweet chili dipping sauce
Fremgangsmåde

1. Bland en marinade af sojasauce, sesamolie, riseddike, honning, saft af en citron og smag til med sort peber.

2. Vend kyllingestykkerne i marinaden, så de er godt dækket, og lad dem marinere i køleskabet i mindst 20 minutter. Mens kyllingen marineres lægges bambusspyddene i lunkent vand, så de ikke brænder, når de grilles.

3. Sæt 3-4 stykker kylling på hvert spyd og pensl med lidt olie. Grill spyddene ved middelhøj varme i 10-15 minutter indtil kødet er gennemstegt.

4. Pynt med sesamfrø og hakket forårsløg og server med ekstra sød chilisauce sammen med en god salat.

Du kan måske også lide