Grøntsagerne kan varieres efter smag og sæson.
1spsk. | olie | |
100g | halloumi, ½ cm skiver | |
2spsk. | Blue Dragon Sweet chili dipping sauce | |
citronsaft | ||
sort peber | ||
1 | tortilla wrap | |
1håndfuld | babyspinat, rucola eller brøndkarse | |
1 | lille gulerod, revet | |
½ | gul peberfrugt, i skiver | |
2 | radiser, i tynde skiver | |
½ | lille rødløg, i tynde skiver |
1. Varm olien i en pande ved høj varme. Steg skiver af halloumi i ca. 3-4 minutter på hver side indtil gyldenbrun.
2. Bland sød chilisauce med lidt citronsaft, og vend de varme halloumi-skiver heri og krydr med sort peber.
3. Læg salat, revet gulerod, peberfrugt, radiser og løg på tortillaen og derpå halloumi. Rul wrappen sammen og skær i halve.