Græskar med kokos & lime

Vegetarisk wokret med Coconut & Lime woksauce.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Grøntsagerne kan varieres efter sæson og smag og behag.
Ingredienser
250g skrællet græskar (fx hokkaido eller butternut squash)
1spsk. revet ingefær
1stk. grøn chili (kan udelades)
½stk. squash
75g sukkerærter
75g bønnespirer
1pose Blue Dragon Coconut & Lime woksauce
3spsk. sojasauce
1stk. lime
frisk koriander
100g Blue Dragon Fuldkornsnudler
Fremgangsmåde

1. Tilbered nudlerne jf. anvisningerne på pakken.

2. Skær græskar i ca. 1 x 1 cm tern og steg dem ved høj varme i en wok eller dyb pande med lidt olie i 3-4 minutter.

3. Tilsæt revet ingefær, finthakket chili og squash i skiver og lad det stege ca. 2 minutter.

4. Tilsæt dernæst sukkerærter, halvdelen af bønnespirerne, woksauce og sojasauce. Varm retten godt igennem.

5. Anret med de resterende bønnespirer og frisk koriander og server med fuldkornsnudler.

Du kan måske også lide