Rullerne kan laves lidt i forvejen og opbevares dækket med et fugtigt viskestykke indtil servering.
1stk. | gulerod, groft revet eller julienneskåret | |
50g | bønnespirer | |
5cm. | agurk, skåret i tynde strimler | |
1spk. | Blue Dragon Fiskesauce | |
1spsk. | Blue Dragon Risvineddike | |
2tsk. | sukker | |
8stk. | Blue Dragon Rispandekager | |
1håndfuld | frisk mynte, uden stilk | |
1håndfuld | frisk koriander, hakket |
1. Bland fiskesauce, risvineddike og sukker og vend grøntsager og koriander heri.
2. Dyp rispandekagerne en ad gangen i varmt vand og læg dem forsigtigt på et fugtigt viskestykke.
3. Læg mynteblade på midten af hver rispandekage, læg grøntsager ovenpå og rul pandekagen sammen. Fold den side, der er tættest på dig, over først. Træk derefter siderne sammen som en kuvert, og rul derefter pakken væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet. ”Pakken” bør være gennemsigtig i udseende.
4. Server sammen med dip f.eks. Blue Dragon Sweet Chili Dipping Sauce, Blue Dragon Hoisin Sauce eller en dip af fiskesauce, limesaft, chili og sukker.