Kyllingebryst kan også bruges, og det kan f.eks. være en rest fra gårsdagens middag.
2stk. | andebryst uden skind | |
4spsk. | sojasauce | |
1spsk. | lys muscovadosukker | |
1spsk. | vegetabilsk olie (til stegning) | |
1stk. | agurk, tynde bjælker uden kerner | |
6stk. | forårsløg, fintsnittet | |
Blue Dragon sprød salat, f.eks. hjertesalat | ||
Blue Dragon løgspirer | ||
12stk. | Blue Dragon Rispandekager | |
Blue Dragon Rich Hoisin Sauce |
1. Bland sojasauce og sukker i en plastpose, tilsæt andebrysterne og lad dem marinere i køleskab i min. 1 time og gerne natten over.
2. Tag andebrysterne op af marinaden, dup dem tørre med køkkenrulle. Opvarm olien og steg kødet ved middelvarme i 6-7 minutter på hver side, indtil det er mørt.
3. Lad kødet afkøle, mens grøntsagerne skæres. Når kødet er afkøles deles det i mindre stykker/strimler.
4. Dyp rispandekagerne én ad gangen i varmt vand og læg dem på et fugtigt viskestykke. Lad dem tørre ganske lidt, inden andekød og grøntsager placeres på rispapiret. Rul rispapiret sammen ved først at folde den side, der er tættest på dig, over først. Fold derefter siderne over som en kuvert og rul væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet.
5. Server med f.eks. Blue Dragon Hoisin sauce som dip.