Friske forårsruller med sojamarineret and

Delikat forret med fyldig smag og gode variationsmuligheder.

  +60min       Mild       Middel     Personer
Kyllingebryst kan også bruges, og det kan f.eks. være en rest fra gårsdagens middag.
Ingredienser
2stk. andebryst uden skind
4spsk. sojasauce
1spsk. lys muscovadosukker
1spsk. vegetabilsk olie (til stegning)
1stk. agurk, tynde bjælker uden kerner
6stk. forårsløg, fintsnittet
Blue Dragon sprød salat, f.eks. hjertesalat
Blue Dragon løgspirer
12stk. Blue Dragon Rispandekager
Blue Dragon Rich Hoisin Sauce
Fremgangsmåde

1. Bland sojasauce og sukker i en plastpose, tilsæt andebrysterne og lad dem marinere i køleskab i min. 1 time og gerne natten over.

2. Tag andebrysterne op af marinaden, dup dem tørre med køkkenrulle. Opvarm olien og steg kødet ved middelvarme i 6-7 minutter på hver side, indtil det er mørt.

3. Lad kødet afkøle, mens grøntsagerne skæres. Når kødet er afkøles deles det i mindre stykker/strimler.

4. Dyp rispandekagerne én ad gangen i varmt vand og læg dem på et fugtigt viskestykke. Lad dem tørre ganske lidt, inden andekød og grøntsager placeres på rispapiret. Rul rispapiret sammen ved først at folde den side, der er tættest på dig, over først. Fold derefter siderne over som en kuvert og rul væk fra dig selv, indtil en pæn rulle er dannet.

5. Server med f.eks. Blue Dragon Hoisin sauce som dip.

Du kan måske også lide