Kyllingebryst paneret med panko rasp kan også serveres uden burger og med lækkert grøntsagstilbehør. Panko rasp er iøvrigt også fortrinligt til panering af fisk.
4stk. | kyllingebryster | |
4spsk. | sojasauce | |
1spsk. | limesaft | |
1dl | maizenamel | |
1 | stort æg | |
1pakke | Blue Dragon Panko mix | |
6spsk. | creme fraiche | |
1bakke | karse | |
olie til fritering | ||
salater | ||
tomater | ||
flagesalt og sort peber | ||
4stk. | burgerboller |
1. Bland sojasauce og lime og lad kyllingebrysterne marinere i blandingen i 2 timer i køleskabet.
2. Rør creme fraiche med karse og smag til med salt, peber og evt. en smule wasabi eller chilisauce.
3. Tag kyllingen op af marinaden, dup kødet med lidt køkkenrulle og dobbeltpaner kyllingebrysterne - dyp først i maizenamel, derefter i pisket æg og til sidst i panko rasp.
4. Fritér/steg kyllingebrysterne til de er gyldenbrune og gennemstegte.
5. Anret burgerne med karsedressing, kylling, salat og tomat og servér straks.
6. Server fx med Nori Fries og sesamdip