Chinese pulled beef burger

Pulled beef er supermørt oksekød, og denne udgave er tilberedt med inspiration fra Kina.

  +60min       Mild       Let     Personer
Lav en ekstra portion pulled beef og server med andet lækkert tilbehør næste dag.
Ingredienser
750g oksehøjreb (uden ben)
2stk. skalotteløg
1dl sojasauce
1dl Blue Dragon Rich Hoisin Sauce
salt og sort peber
4stykker flüte
blandet salat/grøntsager
Blue Dragon Rich Hoisin Sauce
friskost
Fremgangsmåde

1. Krydr kødet med salt og peber. Skræl og del løgene og læg dem i bunden af en stegeso eller gryde med låg som tåler ovnvarme. Læg kødet i fadet og hæld sojasauce og hoisin sauce over. Sæt fadet i ovnen i ca. 6 timer ved 100 grader, indtil kødet er meget mørt.

2. Hæld stegeskyen i en gryde og lad den reducere til den har fået en kraftig smag. Læg kødet på et skærebræt og træk kødet fra hinanden med to gafler og bland kødet med lidt af stegeskyen.

3. Flæk flütes og smør med friskost. Anret kødet med salater og hoisin sauce og servér straks.

Du kan måske også lide