Blandet Tempura

Dybstegte skaldyr og grøntsager i en let, lækker, sprød dej. Ideel som snack eller appetizer.

  15-30min       Ikke krydret       Let     Personer
Server med dipsauce fx Blue Dragon Sweet Chili
Ingredienser
4stk. blandede skaldyr, fx rejer, blæksprutter, fisk
4stk. blandede grøntsager, fx svampe, pebre, babymajs, asparges, grønne bønner, squash og søde kartofler
1pk. Blue Dragon Tempura Mix
225ml vand, iskoldt
efter behov vegetabilsk olie, til friturestegning
Fremgangsmåde

1. Skyl skaldyr og grøntsager. Skær peberfrugt, blæksprutter, fisk og søde kartofler i strimler. Resten af ingredienserne skal du lade være hele.

2. Bland dejmixen sammen med iskoldt vand og rør godt rundt for at fjerne eventuelle klumper. Brug dejen med det samme!

3. Varm olien i en wok eller frituregryde til 160 º.

4. Dyp grøntsager og skaldyr i dejen og dybsteg de forskellige ting i 2-3 minutter ad gangen eller indtil de er gyldenbrune. Læg kun få stykker i gryden ad gangen.

5. Lad dryppe af på en rist eller på fedtsugende papir. Servér straks.

Du kan måske også lide