Thai red curry cooking sauce

En cremet rød karrysauce efter thailandsk opskrift. Velegnet til både kød, fjerkræ og fisk.

      Middel
Saucen kan både anvendes ved tilberedning i wok og i ovn. 
Næringsinformation
Næringsinformation pr. 100 g
Energi 506 kJ / 121 kcal
Protein 1,0 g
Kulhydrat 10,3 g
-heraf sukkerarter 4,7 g
Fedt 8,3 g
-heraf mættede fedtsyrer 4,7 g
Kostfibre
Natrium
Salt 0,9 g
Vigtig information

Allergiinformation: Indeholder fisk.

Ingredienser

Vand, kokosmælk (15%), thailandsk rød karrypasta (6%) (hvidløg, tørret rød chili, citrongræs, skalotteløg, vand, salt, sukker, kaffir limeblad, galangal, krydderier, surhedsregulerende middel (citronsyre)), sukker, modificeret majsstivelse, fiskesauce (ansjosekstrakt (fisk), salt, sukker), rapsolie, cremet kokosmælk, farvestof (paprikaekstrakt), surhedsregulerende middel (mælkesyre, citronsyre).

Du kan måske også lide