Panko mix

Panko er en særlig type japansk rasp, som bruges til at panere fx kød eller skaldyr, og det giver en ekstra sprød skorpe. For bedste og sprødeste resultat: Dyp i mel - dyp i pisket æg - dyp i Panko.

      Ikke krydret
Panko kan også bruges til at panere fx bananer inden dybstegning, hvilket serveret med is er en dejlig dessert.
Næringsinformation
Næringsinformation pr. 100 g
Energi 1121 kJ / 266 kcal
Protein 7,7 g
Kulhydrat 46,9 g
-heraf sukkerarter 0,6 g
Fedt 5,5 g
-heraf mættede fedtsyrer 2,2 g
Kostfibre 1,3 g
Natrium
Salt 0,53 g
Vigtig information

Allergiinformation: Indeholder hvede (gluten). Kan indeholde jordnødder, sesam og soja.

Ingredienser

Hvedemel, majsstivelse, palmeolie, antioxidant (tokoferolkoncentrat), salt, sukker, gærekstrakt.

Du kan måske også lide