Sprød Panko kylling

Lækker kylling i sprød panko panering.

  15-30min       Ikke krydret       Middel     Personer
Fisk og svinekød kan også paneres med panko rasp.
Ingredienser
4stk. kyllingebrystfileter
salt og peber
4spsk. hvedemel
2stk. æg, letpisket
120g Blue Dragon Panko mix
vegetabilsk olie
Fremgangsmåde

1. Halver hvert kyllingebryst på den lange led og drys med salt og peber.

2. Dyp kyllingebrysterne i mel, dernæst i sammenpisket æg og til sidst dækkes kødet med panko rasp.

3. Opvarm olie i en stor og dyb stegepande eller en frituregryde. Steg kyllingebrysterne i olien indtil de er gennemstegte, gyldenbrune og sprøde. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

4. Skær kyllingebrysterne i skiver og servér med ris og grøn salat.

Du kan måske også lide