Pad Thai med rejer

En klassiker fra det thailandske gadekøkken.

  15-30min       Mild       Let     Personer
Prøv også Pad Thai med kylling.
Ingredienser
150g Blue Dragon Medium Ægnudler
2stk. skalotteløg
1stk. gulerod
3stk. forårsløg
200g store rå rejer
200g finthakket hvidkål
100g bønnespirer
1 pose Blue Dragon Pad Thai woksauce
2spsk. Blue Dragon Fiskesauce kan udelades
1 lime
100g ristede peanuts
Fremgangsmåde

1. Tilbered nudlerne jf. anvisningerne på pakken.

2. Skær skalotteløg og gulerod i tynde strimler. Skær forårsløg over på langs og skær dem over et par gange i længden.

3. Steg skalotteløg, forårsløg og gulerod i en varm wok eller i en dyb pande med lidt olie.

4. Tilsæt rejerne og steg til de skifter farve. Tilsæt hvidkål og bønnespirer og steg i ca. 2 minutter til det er blevet lidt blødt. Tilsæt de kogte nudler og woksauce og lad det simre i et par minutter.

5. Tilsæt de kogte nudler og woksauce og lad det simre i et par minutter. Smag evt. til med lidt fiskesauce og lime.

6. Pynt med ristede peanuts, som er knust en smule i en morter, og frisk lime inden servering.

Du kan måske også lide