Kylling i Hoisin

Hurtig wokret fuld af smag.

  0-15min       Mild       Let     Personer
Tilsæt evt. en lille dåse kokosmælk (165 ml) hvis du ønsker mere sauce.
Ingredienser
2spsk. vegetabilsk olie
300g kyllingefilet, i tern
100g champignon, i skiver
1stk. løg, i skiver
100g sukkerærter
1pose Blue Dragon Hoisin woksauce
150g Blue Dragon Medium Ægnudler
Fremgangsmåde

1. Skær kød og grøntsager ud. Tilbered nudlerne som anvist på pakken.

2. Opvarm olie til høj varme i en wok eller stegepande og steg kyllingetern et par minutter. Tag kødet af panden.

3. Tilsæt grøntsagerne en slags ad gangen og steg et par minutter.

4. Skru ned for varmen, læg kødet tilbage i panden. Tilsæt woksauce og lad retten varme igennem under omrøring i 2 minutter.

5. Server med nudler.

Du kan måske også lide